Skip to content

TIMBERTECH BUILDINGS

Program de calcul al structurilor din lemn confrom Eurocode 8 si NA Romania

Programul efectueaza calculul structurilor din lemn cu pereti tip framming si din CLT. Calculul este realizat conform  Eurocode 8 si a Anexei Nationale. Sunt verificate prin calcul atat elementele din lemn si CLT cat si placajul (OSB, PAL, LVL etc.) elementele de imbinare (cuie, capse) si elementele de prindere de tip hold down sau placi metalice. Programul dispune de o biblioteca impresionanta de elemente de palcaj, tipuri de panouri din CLT, elemente de fixare si de prindere de la furnizori consacrati din europa (Rothoblass,  Borga Italia, Wurth sau RoofRox). 

 
Incearca varianta demo a programului TIMBERTECH BUILDING
Vezi preturile de lista a programului TIMBERTECH BUILDING
Solicita o demonstratie online a programului TIMBERTECH BUILDING

  TIMBERTECH BUILDING

Prezentare detaliata a functionalitatilor TIMBERTECH BUILDING

Prezentare pe scurt a functionalitatilor TIMBERTECH BUILDING

Functionalitatile programului TIMBERTECH BUILDING

Utilizarea tehnologiei BIM sporeste controlul si asigura eficienta si productivitate in procesul de proiectare.Biblioteca de materiale in care se regasesc de la clasele de rezistenta pentru lemn, tipologii de CLT, pana la organe de ansamblare si tipuri de placaje (OSB, MDF, LVL etc) faciliteaza si creste viteza de proiectare. 

 

Crearea facila a tipologiei de pereti avand la baza selectia tipurilor de materiale din biblioteca programului si configurarea acestora in functie de necesitati fac din TIMBERTECH BUILDING un program usor de invatat si lucrat.

 

Aplicarea incarcarilor in functie de tipul si magnitudinea specifica, realizarea analizei seismice, interpretarea facila a rezultatelor, exportarea breviarului de calcul, a eforturilor in fundatii si a desenelor de executie in format DWG fac din TIMBERTECH BUILDING programul ideal de calcul pentru structurilor din lemn.